IdéActive BV ICT & new media

Managed IT, IdéActive als uw eigen, virtuele IT afdeling

Proactief IT beheer

IdéActive verzorgt met haar Managed IT aanbod proactief IT beheer, waarmee we uw netwerk en servers met maximale effectiviteit en efficiency in de lucht houden, tegen een aantrekkelijke prijs.

Opgezet om uw kosten te reduceren, uw winst te vergroten en zakelijke risico’s te verkleinen, stellen wij ons met Managed IT op als uw virtuele, eigen IT afdeling zodat u zich kunt richten op het Werken aan uw business.

Uw IT partner

De eerste stap in het opzetten van ons partnerschap is het evalueren van de huidige staat van uw ICT omgeving, inclusief uw ICT infrastructuur, hardware, software en specifieke zakelijke pakketten.

We bespreken met u wat uw bedrijfsdoelstellingen zijn, waar u met uw bedrijf heen wilt, en welke eisen u stelt aan uw (kantoor)automatisering. Hierop baseren wij ons advies voor de inrichting van uw automatiseringsomgeving. Een advies waarmee u nu uit de voeten kunt, en dat een stevige fundering biedt voor de komende jaren.

Vaste, maandelijkse kosten

Ons Managed IT aanbod is gebaseerd op vaste, maandelijkse kosten, waardoor het voor u eenvoudig wordt uw jaarlijkse IT ondersteuningskosten te begroten. De financiële en technische risico’s van uw ICT beheer komen hiermee deels bij ons te liggen, hetgeen een extra drijfveer vormt om oplossingen aan te bieden die efficiency-verhogend zijn en de downtime van uw IT infrastructuur verminderen.

Meer weten?

Meer weten? Bel ons op 046-420 0771 of mail ons op info @ ideactive.nl
 

Ons Managed IT aanbod

Network Operations Center
 *spilpunt van de dienstverlening aan u.  *dienstverlening vindt plaats op basis van ons Service Level Agreement, met het daarin beschreven Escalatie proces.

24x7 monitoring van uw netwerk

licentiemanagement

hard- en software management

patch management

preventief onderhoud

rapportages

periodieke Business Reviews

Bel ons op +31 (0)46 - 420 0771
IdéActive BV ICT & new media
--
--