IdéActive BV ICT & new media

Referenties IdéActive BV ICT, uw automatisering in goede banen

RRA

RRA Advocaten uit Voerendaal bestaat 18 jaar. Het kantoor telt 7 advocaten en 6 ondersteuners. "Wij houden van het vak en hebben hart voor onze klanten. Succes en klanttevredenheid gaan hand in hand". In 2016 ontvingen zij een gemiddelde klantwaardering van een 8,6.

Een deskundige, persoonlijke, ondernemende en nuchtere aanpak, met hart voor de zaak en oog voor de cliënt, zijn kenmerkend voor RRA. "Voor ons is een perfect en efficiënt georganiseerde kantoororganisatie van het grootste belang. Daarbij horen ook praktische oplossingen. Een visie die wij herkennen bij IdéActive".

 

RRA Advocaten

NBC/Lemaire & Partners

NBC/Lemaire & Partners, Accountants en Adviseurs is gevestigd in Sittard. Met een team van 12 ervaren medewerkers wordt een veelzijdige cliëntenportefeuille bediend in geheel Limburg en zelfs daar buiten. Het kantoor maakt deel uit van een landelijk netwerk van zelfstandige accountants- en advieskantoren.

Robin Lemaire, directeur, over IdéActive: "Met IdéActive werken wij al jaren op een prettige manier samen. ICT is zo ver doorgevoerd in onze kantoororganisatie, dat het van groot belang is dat het optimaal functioneert en tijdig vernieuwd wordt. Dankzij IdéActive hebben wij hier geen omkijken naar. De dienstverlening van IdéActive is professioneel en persoonlijk. Snelheid van handelen valt daarbij sterk op!"

 

 

 

NBC/Lemaire & Partners, Accountants en Adviseurs

Bel ons op +31 (0)46 - 420 0771
IdéActive BV ICT & new media
--
--
--
IdéActive is een klantgerichte ICT dienstverlener voor het MKB in Zuid-Nederland en België
Bel ons op
046 - 420 07 71
--
--
IdéActive BV ICT
Kruisstraat 56
6411 BW Heerlen

Deelnemer ICTWaarborg
--