IdéActive BV ICT & new media

Print365 van Epson en IdéActive BV ICT: de printoplossing voor het MKB

Eindelijk een printabonnement voor het MKB

Wat als u een printabonnement met vaste maandelijkse kosten af zou kunnen sluiten? Waarbij u geen omkijken heeft naar uw printerpark, naar de verbruiksmaterialen en naar het onderhoud? Waarbij u al een lucratief abonnement af kunt sluiten wanneer u slechts 25 prints per dag maakt? Welkom in de wereld van Print365 van Epson. Waren printabonnementen tot voor kort voornamelijk geschikt voor grote organisaties, tegenwoordig liggen de voordelen ook binnen het bereik van het middelgrote en kleine bedrijven en kunt u al abonnementen afsluiten vanaf zo’n 25 pagina's per dag.

=Lees meer...

De zakelijke inkjet is de nieuwe laserprinter

De kans is groot dat u een printer niet als ‘baanbrekende technologie’ beschouwt in vergelijking met alle nieuwe, 'spannende' technologieën die momenteel op de markt beschikbaar zijn. Maar deze onbezongen held onder de kantoorapparatuur ondergaat een hele eigen revolutie, met aanzienlijke verbeteringen op het gebied van snelheid, kwaliteit, betrouwbaarheid, efficiëntie en kosten. Er zijn inmiddels inkjetprinters op de markt waarmee het mogelijk is om 75.000 pagina’s te printen, zonder het tussentijds bijvullen van de inkt. Tijd om onze vooroordelen aan te passen?

=Lees meer...

Epson Print365: het einde van verborgen printkosten

Nieuwe technologieën zorgen ervoor dat we aanzienlijk kunnen besparen op de printkosten. Maar ook de manier waarop we onze printervloot afnemen, kan enorm veel verschil maken op het gebied van kosten en onderhoud. Waren printabonnementen tot voor kort voornamelijk geschikt voor grote organisaties, tegenwoordig liggen de voordelen ook binnen het bereik van het middelgrote en kleine bedrijven en kunt u met Print365 van Epson al abonnementen afsluiten vanaf 25 pagina's per dag. Stel direct uw pakket samen.

=Lees meer...

Epson Print365: het meest eenvoudige printabonnement in de zakelijke markt

Print365 van Epson is 365 dagen per jaar onbezorgd printen met standaard printbundels voor een vast bedrag per printer per maand. Print365 is het complete printabonnement voor het MKB, dat wordt geleverd inclusief de nieuwste zakelijke inkjetprinters van Epson, alle verbruiksmaterialen, drie jaar on-site service en Document Capture Pro scannersoftware. Stel direct uw pakket samen.

=Lees meer...

Milieudoelstellingen behalen met Epson Print365

Minder printafval, minder energieverbruik, een kleinere CO2-footprint en voorspelbare printkosten. Print365, dé alles-in-één zakelijke printoplossing van Epson, is niet alleen beter voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu!

=Lees meer...

Meer weten?

Meer weten? Bel ons op 046-420 0771 of mail ons op info @ ideactive.nl
 

Hoe afdrukken zou moeten zijn...
Probleemloos afdrukken, zonder verborgen kosten
U hoeft alleen voor papier te zorgen
Een Epson-printer naar keuze
Onderhoud op locatie
Automatische levering van verbruiksartikelen
Print management-portal
Vast maandbedrag
MEER INFORMATIE

 

Bel ons op +31 (0)46 - 420 0771
IdéActive BV ICT & new media
--
--
--
IdéActive is een klantgerichte ICT dienstverlener voor het MKB in Zuid-Nederland en België
Bel ons op
046 - 420 07 71
--
--
IdéActive BV ICT
Kruisstraat 56
6411 BW Heerlen

Deelnemer ICTWaarborg
--