IdéActive BV ICT & new media

Online Backup bij IdéActive BV ICT

Van levensbelang voor uw organisatie

Het maken van back-ups van uw bedrijfsgegevens is van levensbelang voor uw bedrijf, om bestanden, mappen en bedrijfsgegevens te kunnen herstellen in geval van dataverlies en calamiteiten.

Voordelen

Online Backup biedt enorme voordelen als vervanging van, of ter aanvulling op, uw huidig backup proces. Online Backup is een service. Voor een vast bedrag per maand bent u zeker van een veilige backup, zonder dat u hoeft te investeren in hard- of software.

100% veilig en exclusief

Met Online Backup wordt uw data direct veilig extern opgeslagen. Uw backups worden, over een met SSL beveiligde verbinding, versleuteld opgeslagen: de door u gekozen sleutel is alleen bij u bekend. De opslag in een beveiligd datacentrum completeert het veilig opslaan van uw backups.

Automatisch

De Online Backup-software, de BackupAgent, zorgt ervoor dat het backup-proces automatisch verloopt, zonder verder menselijk ingrijpen.

Eenvoudig herstellen

Mocht het nodig zijn bestanden te herstellen dan gaat dit eenvoudig en snel: u vinkt de gewenste backupdata aan en kiest de doellocatie. In no-time staan uw bestanden en mappen weer op uw computer.

Van server tot laptop

Met Online Backup kunt u data van servers, werkstations en laptops beschermen. Mobiele gebruikers kunnen met de gebruiksvriendelijke software hun data via een internetverbinding waar ook ter wereld herstellen.

Meer weten?

Meer weten? Bel ons op 046-420 0771 of mail ons op info @ ideactive.nl
 

Bel ons op +31 (0)46 - 420 0771
IdéActive BV ICT & new media
--
--
--
=Online Backup

=Zo gemakkelijk, eenvoudig en veilig werkt Online Backup met de BackupAgent software

=Online tutorials voor de BackupAgent software

--